De Gasvrij Academy is een initiatief van ZON om de jarenlange opgebouwde kennis van onze professionals op het gebied van gasvrij verwarmen met u te delen. Mede door de ontwikkelingen in Groningen is de energietransitie in een versnelling gekomen. Het is niet meer de vraag óf, maar hóe we Nederland versneld gasvrij kunnen en moeten verwarmen. De Gasvrij Academy biedt antwoorden op alle vragen en uitdagingen waar u als projectontwikkelaar, corporatie, gebouwbeheerder en gebouweigenaar dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Vergroot uw kennis en wordt expert

Uit eigen ervaring hebben wij opgemerkt dat er een grote behoefte is aan informatie over gasvrij verwarmen, de verschillende typen oplossingen, de betaalbaarheid en het comfort. Volkomen begrijpelijk, gezien de misverstanden die rond deze materie bestaan.

Bij ZON hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen, realiseren en financieren van duurzame energieoplossingen. Wij delen onze kennis graag in een interactieve inspiratiesessie, een masterclass of workshop bij u op kantoor. Daarnaast organiseren wij excursies op praktijk- en bouwlocaties. De activiteiten staan altijd onder leiding van zeer ervaren professionals op het gebied van gasvrij bouwen.

Welke onderwerpen komen er onder andere aan de orde?

 • Gasvrije toekomst, de uitdaging
 • Gasvrij – de technische mogelijkheden
 • Gasvrij – de organisatorische en financiële mogelijkheden
 • Een ESCo, hoe werkt dat?
 • Meerjarige financiële, technische en organisatorische exploitatie

Uiteraard kunnen wij het lesaanbod aan de specifieke kennisbehoefte binnen uw organisatie aanpassen. Laat u ons weten welke specifieke vragen bij u en uw organisatie leven?

ZON

”Er komt veel kijken bij de overstap naar gasvrije oplossingen. Wij zien het als onze plicht om anderen verder te helpen met de kennis die wij de afgelopen 3 decenia hebben opgedaan.”

John BraakmanExpert - Gasvrij verwarmen

Ook gasvrij expert worden?

Bent u werkzaam als projectontwikkelaar, aannemer, installateur of energieadviseur? Of op een andere manier betrokken bij de energievraagstukken van gemeenten en woningcorporaties? Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan.

Gasvrij Academy Agenda

 • 19-2-2019

  Inspiratiesessie
  ZEN Platform bijeenkomst
  Lenteakkoord, Driebergen-Rijsenburg
  Aanmelden

 • 28-2-2019

  Masterclass
  Incompany