Jochem Kropff

Met wortels in zowel aardwetenschappen als economie is Jochem gemakkelijk in staat het belang van de energietransitie in te zien. Dit in combinatie met een intrinsieke drijfveer om bij te dragen aan de duurzaamheidsector zorgt voor een bijZONdere gedrevenheid.

‘Nederland is toe aan verandering en moet dus opgeleid worden. Wij van ZON zijn de verhalenvertellers die deze duurzame boodschap uitstekend kunnen verkondigen.’

Nominatie Duurzame Jonge 100

Jochem is in de running voor de titel ‘Duurzame Jonge 100’. Een tienkoppige jury kiest 100 jonge, inspirerende koplopers die bewijzen dat een duurzame toekomst mogelijk is.

Jochem heeft duurzaamheid zowel zakelijk als privé zéér hoog in het vaandel staan. Hij heeft 3,5 jaar geleden de stap gemaakt om zijn consumptiepatroon aan te passen en hij leeft tegenwoordig naast zo duurzaam mogelijk, ook 100% vegan. Jochem ademt en leeft duurzaamheid. Hij laat zijn directe omgeving iedere dag zien dat een duurzame en vegan levensstijl uitstekend te combineren is met een drukke baan een actief sociaal leven en dat een duurzame levensstijl zeker niet saai is! In zijn vrije tijd brouwt Jochem duurzaam bier, dat ook nog eens erg lekker is.