• Over ZON

    ZON is een ervaren en hecht team van specialisten die warmlopen voor duurzame energie

    Lees verder
    ZON

Duurzaam durven doen

De energietransitie vraagt om aanpakkers. Er is veel te doen. Gelukkig kunnen wij slecht stil zitten. Door te ondernemen en te innoveren, versnellen wij de energietransitie. Sinds 2006 ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren wij duurzame energie installaties. Daarbij maken we gebruik van energie die schoon, hernieuwbaar en lokaal beschikbaar is: bodemenergie in combinatie met de kracht van de ZON.

Energieoplossingen voor gebouwen

Vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties staan door het verplicht gasloos bouwen voor grote uitdagingen. Naast de complexiteit van een geïntegreerd duurzaam energiesysteem lopen de bouwkosten op, en dan is er ook nog een enorm tekort aan boor- en installatiecapaciteit. Om dit proces en de energietransitie te versnellen heb je een sterk team nodig en dat is ZON, een coalitie van Greenchoice, Meewind en THE FCTR E.

Iedere dag een stap dichter bij een duurzaam en gasvrij Nederland

Financiering, gegarandeerde grondborings- en installateurscapaciteit, planning, monitoring, productgarantie en maatwerkinstallaties voor uw project zijn onderdeel van ons pakket. Zo brengen we samen een duurzaam en gasvrij Nederland iedere dag een stapje dichterbij, met optimaal comfort voor de bewoners en maximale vastgoedwaarde voor u.

Wilt u advies?

Voor veel partijen is ‘gasvrij’ nieuw en misschien zelfs eng. Voor ons niet. Wij bedenken en bouwen al sinds 2006 collectieve duurzame warmteoplossingen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?