Een gasvrij energieconcept voor ieder project

De energietransitie is in een stroomversnelling gekomen. Nieuwbouwprojecten hoeven sinds 1 juli niet meer aangesloten te worden op het gasnetwerk. In de praktijk komt dit neer op een verbod van het aansluiten op het gasnet. Plotsklaps is het speelveld veranderd. Wie had gedacht dat de ontwikkeling en besluitvorming zo snel zou gaan? Veel projectontwikkelaars en woningcorporaties hadden hier niet op gerekend en zien zich geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid.

Bent u ‘overvallen’ door het schrappen van de gasaansluitplicht?
Dreigt uw project daardoor maanden lange vertraging op te lopen?

Wij garanderen dat, na een korte inventarisatie, er binnen 48 uur één van onze experts bij u aan tafel zit. Zo zorgen wij ervoor dat u last minute weet welke gasvrije oplossingen voor uw project interessant zijn.

Schaalbare gasvrije energieoplossingen

 “Een schaalbare gasvrije energieoplossing is een oplossing voor de lange termijn. Dat betekent dat niet alleen de techniek toekomstbestendig moet zijn, maar dat er ook een financieel plaatje moet liggen dat voor alle partijen, dus ook voor de eindgebruiker, acceptabel is. Sommige partijen beseffen in een laat stadium dat niet alle gasvrij expertise intern aanwezig is. Wij kunnen op basis van onze ervaring vrij snel de gaten in de kennis opvullen. En die kennis leveren we in de situaties die geen uitstel meer kunnen verdragen vanaf nu onder het label SOS Gasvrij”.

John Braakman,
initiatiefnemer van SOS Gasvrij

Randvoorwaarden

SOS Gasvrij is bedoeld voor projectontwikkelaars, bouwondernemers en vastgoedeigenaren die NU een gasvrije oplossing willen hebben voor hun project. Wij maken direct tijd in onze agenda, indien uw project voldoet aan deze voorwaarden:

  • Collectieve woningbouw, minimaal 50 aansluitingen
  • Nieuwbouw, transformatie of renovatie
  • U heeft binnen 14 dagen duidelijkheid nodig over de te realiseren energieoplossing
    Minder haast: doe dan een adviesaanvraag

SOS Gasvrij

Binnen 48 uur een expert aan tafel. Binnen 2 weken een uitgewerkt gasvrij energieconcept
  • Contactgegevens

  • Projectgegevens

  • Bevestiging